Veritas

Logga in

  swedish swedish russian
 

Välkommen till Veritas

 

Stadgar Veritas

Veritas är en internationell folkrörelse som vill föra in sanningsfulla visioner i politiken för att skapa ett öppet och medvetet samhälle som är bered för att ta ansvar för sin framtid i sina egna händer. Veritas visioner kommer ifrån sanningen som är dold för närvarande för de flesta människor, vilken Veritas vill föra fram för öppet diskussion.

Offentlig organisation "Veritas" har skapats för att framföra till allmänheten sanningen om de två stora sjukdomar som det moderna samhället är sjukt med.

Den första sjukdomen är i hjärtat av vår ekonomi.

Diagnos: Ocker och utlåningsinstitut. Privata monopol på landets finansiella resurser.

Symptom: Banker och finansinstitut har full kontroll över mekanismen för den fria rörligheten av pengar i samhället, och mot mottot "pengar till förmån för pengar" och tar ut all kraft ur samhälle via ocker på pengar för sitt eget intresse för saken av en trivial vinst.

Behandlingar: Förbjud av räntan för banker och finansinstitutet på lån och ersätta dem med fast avgift som baseras på de faktiska kostnaderna för tjänsten.

Den andra sjukdomen är makt.

Diagnos: Rättigheter utan ansvar. Ledarna i världens stater hanterar makten och landet som sin egen egendom.

Symtom: Immunsystem i samhället är överbelastad av makthavare som ständigt expanderar sina rättigheter men gömmer sitt ansvar bakom uttalande i media. Som ett resultat för samhälle är att den styrs okontrollerad och ineffektiv.

Behandlingar: Konstitutionell tvätt

Logga in som medlem:
E-post:
Lösenord:

Skapa ett konto

Glömt lösenordet?

Vi har 496634 besökare
 
 
© Veritas
Org/num: 802461-5356

Bankgiro: 794-1578
Iban-nummer: SE2350000000052261030711
Bic-kod: ESSESESS